Pathé trakteert 16 november op Bella Donna's: bekijk hoe je de film gratis huurt

Pathé trakteert 16 november op Bella Donna's: bekijk hoe je de film gratis huurt
Nederlandse romcom met Carolien Spoor en Manuel Broekman

Film :

Pathé Thuis trakteert heel Nederland de komende week nog op gratis films vanwege de nieuwe, strengere coronamaatregelen. Op maandag 16 november kun je kijken naar de romantische komedie Bella Donna's, met Carolien Spoor, Kiki van Deursen en Eva Laurenssen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Bella Donna's
Het verhaal gaat over de drie vriendinnen Amy, Jasmijn en Sasha. Zij besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella haar bucket list te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat parachutespringen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht drie op de lijst: het vinden van ware en echte liefde...

De tweet die Pathé zojuist over deze actie plaatste zie je hierboven. Hieronder zie je de trailer van de film. Lees hier waar je de film Bella Donna's kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV