Spectaculaire actiefilm The Transporter woensdag te zien op Veronica

Spectaculaire actiefilm The Transporter woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en Disney+

Kijktip :

Jason Statham wordt nogal eens verguisd omdat hij in elke film hetzelfde personage lijkt te spelen en nogal statisch acteert. Desondanks heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, en The Transporter is één van de vele populaire films waarin hij te zien is. Deze klassieker is woensdag te zien op Veronica en je kunt The Transporter streamen via Pathé Thuis en Disney+.

Het verhaal
Ex-marinier Frank Martin leeft een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Hij is in te huren als transporteur van goederen, mensen of andere zaken, die hij van de ene naar de andere plek verplaatst zonder vragen te stellen. Op een dag krijgt hij een nieuwe opdracht; het lijkt een routineklus, maar tijdens het transport blijkt het pakketje te bewegen. Geheel tegen zijn principes opent Martin het pakket en treft een vastgebonden, prachtige dame aan.Frank besluit zijn reputatie overboord te gooien en dit pakket niet te bezorgen. Dat komt hem duur te staan als de opdrachtgever hier lucht van krijgt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
The Transporter loopt tegen hetzelfde euvel aan als veel andere actiefilms. Het scenario, de dialogen, de geloofwaardigheid: het is allemaal niet om over naar huis te schrijven. Ook het acteerwerk laat zo nu en dan wel wat te wensen over. Deze nadelen worden echter grotendeels gecompenseerd door de verpletterende actie en de vele zenuwslopende momenten die de film rijk is. Het maakt van The Transporter een typische Jason Statham-film: verstand op nul en gaan met die banaan. Als je daar wel oren naar hebt, is deze film zeker het bekijken waard.

The Transporter (2002) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is woensdag 21 september om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie. Speelduur: 92 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV