Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer helpen alleenstaande moeder

Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer helpen alleenstaande moeder
Make-over voor weinig geld

Kijktip :

Op woensdag 18 november is er weer een nieuwe aflevering van het programma Paleis voor een prikkie te zien op SBS6. In tegenstelling tot voorgangers Frank Jansen en Rogier Smit vechten Brian en Peer elkaar nog niet de tent uit, en dat is maar goed ook.

Paleis voor een prikkie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Alleenstaande moeder
Het excentrieke duo moet deze week namelijk weer flink aan de bak voor een alleenstaande moeder. Brian en Peer proberen voor haar - en haar dochters - een thuis te creëren, maar hier is niet veel budget voor. De alleenstaande moeder in kwestie is Mirjam, die een ongezellig appartement in het Brabantse dorp Sint Willebrord bewoont.

Tekst gaat verder onder video's.

Vijf dochters
Mirjam draagt de zorg voor niet minder dan vijf dochters en door de hoge schulden waar ze mee kampt lukt het haar niet om een thuis te maken voor haar meiden. Gelukkig zijn Brian en Peer bereid om allerlei capriolen uit te halen, in de hoop dat het ze gaat lukken om van dit sfeerloze stulpje een waar paleis te maken.

Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV