Zonnige romcom Verliefd op Cuba nu te zien op Netflix

Zonnige romcom Verliefd op Cuba nu te zien op Netflix
Met Susan Visser en Jan Kooijman

Film :

Sinds maandag 16 november staat de romantische komedie Verliefd op Cuba op Netflix. Zomerhitte met een Nederlandse sterrencast in het prachtige Cubaanse landschap. Lees hier de filmrecensie van Verliefd op Cuba.

Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Trouwen met een Cubaan?
Deze zwoele romantische komedie gaat over Loes (Susan Visser), die opeens wordt gebeld. De Cubaanse ambassade deelt haar mee dat haar dochter (Abbey Hoes) gaat trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez). Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om er een stokje voor te steken. Ondertussen vraagt Loes zich steeds meer af of ze wel écht leeft. Dat ontdekt ze bij haar hitsige ex en een woest aantrekkelijke Nederlandse Cubaan (Jan Kooijman).

Actrice Susan Visser en Jan Kooijman in de film 'Verliefd op Cuba'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
De zomerse feelgoodfilm Verliefd op Cuba heeft uiteindelijk meer dan 400.000 bezoekers (platina film) naar de bioscopen getrokken. Het is voor regisseur Johan Nijenhuis de zevende keer dat zijn film de platina status haalt, een recordaantal. Terwijl filmcritici vaak niets van dit soort films moeten hebben, loopt het publiek weg met deze reclamespot voor het prachtige eiland Cuba. De film geeft het publiek wat het wil: een dochter die niet mag trouwen met een Cubaan, haar moeder die in grote paniek is, die vervolgens zelf ook niet kan kiezen welk liefdespad ze wil volgen. Verstand op nul en geniet van een romcom die over de grenzen gaat en het zonnetje laat schijnen op Netflix. Als je een echte filmliefhebber bent sla je deze misschien liever over. Twee sterren.

Cast
Naast Susan Visser (Hartenstraat) en Abby Hoes (Vals) zijn ook Jan Kooijman (Toscaanse Bruiloft), Barbara Sloesen (Zwaar Verliefd!) en Maaike Martens (De Luizenmoeder) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint-Hildegard).

Verliefd op Cuba is vanaf 16 november 2020 op Netflix te zien. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 107 minuten. IMDb-score: 4,8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zonnige romcom Verliefd op Cuba nu te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV