Maandag in Beau: Monique des Bouvrie over het overlijden van Jan des Bouvrie

Maandag in Beau: Monique des Bouvrie over het overlijden van Jan des Bouvrie
De gasten van maandag 16 november

Kijktip :

Dit jaar heeft Nederland afscheid moeten nemen van de welbekende Jan des Bouvrie. Zijn vrouw Monique schuift aan bij Beau om te vertellen over de hectische periode na zijn overlijden. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van maandag 16 november

  • Op 4 oktober namen we afscheid van Jan des Bouvrie, de bekendste interieurontwerper van Nederland. Voor zijn vrouw Monique des Bouvrie brak een zware periode aan. Vanavond blikken we met Monique terug op het leven en het overlijden van haar man. Een eerbetoon aan Jan des Bouvrie.
  • Het duurde 44 jaar voordat een Nederlander het Eurovisie Songfestival won en het daarmee weer terug naar Nederland bracht. Hij lanceerde afgelopen vrijdag zijn lang verwachte debuutalbum en werd in oktober ten huwelijk gevraagd. We spreken over het bijzondere jaar van Duncan Laurence.
  • Morgen is er weer een nieuwe corona-persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Gaat het lukken om kerst te vieren met onze familie? We bespreken het met politiek commentator Wouter de Winther en arts-microbioloog Jean-Luc Murk.
  • Drones zullen in de toekomst veel meer worden ingezet bij het opsporen en het oplossen van diverse politiezaken. Directeur Operatien van de Nationale Politie Peije de Meij en dronepiloot Jan Eltink schuiven aan.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Monique des Bouvrie over het overlijden van Jan des Bouvrie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier