Vanavond op tv: persconferentie Mark Rutte, interview met Barack Obama in Nieuwsuur

Vanavond op tv: persconferentie Mark Rutte, interview met Barack Obama in Nieuwsuur
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 17 november

Kijktip :

Na twee weken wachten is er vanavond weer een persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen. Verder onder meer een exclusief interview met Barack Obama in Nieuwsuur. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 17 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: persconferentie Rutte over coronamaatregelen

SBS 6
19:00 uur

Om 19:00 uur geven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid een persconferentie over de coronamaatregelen. SBS6 zendt de persconferentie inclusief de vragen van de verschillende journalsten volledig live uit. Er worden geen (grote) nieuwe maatregelen verwacht. Wel zullen de extra maatregelen die twee weken geleden ingingen na woensdag aflopen. Dat betekent dat theaters, musea en bibliotheken weer open kunnen.


Volle Zalen: Hans Dorrestijn

NPO 2
20:25 uur

Cornald Maas volgt schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn in deze aflevering van Volle Zalen. Hij werd dit jaar tachtig, maar werkte aan een nieuwe voorstelling en is vrolijk. Hij kijkt ook terug op de periode waarin hij zichzelf niet de beste vader vond. Met z'n voorstelling 't Houdt een keer op', een mix van kleine en grote rampspoed, hoopt hij binnenkort in het theater te staan, 'ook al is dat voor een paar man vanwege corona'.


Het Perfecte Plaatje: explosieve shoot

RTL 4
20:30 uur

De zes overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje kruipen in deze aflevering in de huid van een militair fotograaf en schieten spectaculaire foto's. De bekende hobbyfotografen gaan naar het Groningse Marnehuizen. Daar is een bijzonder oefenterrein van Defensie waar een echt dorp is nagebouwd. Ze leggen een inval vast en dat betekent helikopters, in het rondvliegende kogels, rookbommen en explosies. Dat levert spectaculaire beelden op.


Tv-première: In a Valley of Violence

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de tv-première van de film In a Valley of Violence te zien. Paul belandt met zijn hond Abbie in het stadje Denton op zijn weg naar Mexico. Al snel krijgt hij het aan de stok met Gilly. Na hem een pak slaag te hebben gegeven, vraagt de Marshal of Paul Denton kan verlaten en dat doet Paul. Gilly en zijn bende zinnen echter op wraak en laten Paul niet met rust.


Hij is een Zij-special: Het Transgenderhotel

NPO 3
21:15 uur

Het reguliere seizoen van Hij is een Zij is afgelopen, maar NPO 3 heeft nog de special Het Transgenderhotel, waarin Jan Kooijman deelnemer Anne verder volgt. Zij gaat voor een ingrijpende gezichtsoperatie naar een kliniek in België. Deze kliniek wordt bezocht door trans vrouwen van over de hele wereld. Anne verblijft een week in het hotel boven de kliniek en maakt kennis met andere trans vrouwen.


Nieuwsuur: interview Barack Obama

NPO 2
21:30 uur

Vanavond in Nieuwsuur een interview met voormalig Amerikaans president Barack Obama, ter gelegenheid van het verschijnen van het eerste deel van zijn memoires. Auteur en columnist Tommy Wieringa spreekt Obama in Washington over het schrijverschap, de actualiteit en de staat waarin de Verenigde Staten zich bevinden. De publicatie van Obama's memoires gaat gepaard met een wereldwijde publiciteitscampagne waarbij de oud-president in vijf Europese landen in gesprek gaat met personen uit de literaire wereld.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV