Dinsdag in Op1: Tommy Wieringa interviewde Barack Obama voor Nieuwsuur

Dinsdag in Op1: Tommy Wieringa interviewde Barack Obama voor Nieuwsuur
De gasten van dinsdag 17 november

Kijktip :

__Tommy Wieringa interviewde niemand minder dan Barack Obama in Nieuwsuur. Dit naar aanleiding van Obama's politiek memoires, die vandaag uit kwam. Een beloofd land vertelt over de jaren van het presidentsschap, maar ook de weg daar naartoe en de jaren van Donald Trump.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 17 november

  • Vanavond is er weer een nieuwe persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. De verwachting is dat er geen nieuwe maatregelen komen. Viroloog Marion Koopmans, politiek commentator van de NOS Xander van der Wulp en voorzitter Veiligheidsberaad Hubert Bruls bespreken het vanavond bij Op1. En wat doen we met kerst?
  • Tessa Louise Pope maakte de documentaire Overtijd, die gaat over de keuze van het wel of niet uitvoeren van een abortus. In Nederland laaide deze discussie de afgelopen weken weer op.Deborah Smit is ook te gast. Zij is het gezicht van de Week van het Leven.
  • De politieke memoieres van Barack Obama is vandaag uitgekomen. Jarenlang schreef de oud-president aan het 864-pagina's tellede eerste deel.Tommy Wieringa interviewde Obama voor Nieuwsuur. Hij is te gast om hier op terug te blikken. Ook Remy Bonjasky en Amerikajournalist Laila Frank zijn te gast om over de memoires te praten.

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 17 november gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Tommy Wieringa interviewde Barack Obama voor Nieuwsuur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier