Vanavond op tv: Polen - Nederland (Nations League), slotaflevering MAX Masterclass

Vanavond op tv: Polen - Nederland (Nations League), slotaflevering MAX Masterclass
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 november

Kijktip :

Vanavond strijdt het Nederlands elftal voor een plekje in de halve finale van de Nations League. Daarvoor moet wél gewonnen worden van Polen. Verder onder meer de slotaflevering van MAX Masterclass. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 18 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Komedie-dramafilm: Forrest Gump

RTL 8
20:30 uur

Op RTL 8 is vanavond de prachtige filmklassieker Forrest Gump te zien. Forrest Gump is een man met een laag IQ die desondanks een spectaculair leven leidt. Zonder het zelf te beseffen, inspireert hij mensen, is hij betrokken bij allerlei historische gebeurtenissen en behaalt hij succes na succes. Zo maakt hij kennis met Elvis Presley en John F. Kennedy, wint hij medailles, vecht hij in Vietnam en zet hij een succesvol bedrijf op. Maar voor Forrest is maar één ding echt belangrijk: zijn jeugdliefde Jenny.


Live: Polen - Nederland

NPO 3
20:40 uur

Vanaf 20:20 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Polen - Nederland in de Nations League. Online kun je naar de livestream van Polen - Nederland kijken via Gids.tv. Het is de laatste groepswedstrijd, waarna duidelijk wordt wie zich plaatst voor het finaletoernooi van de Nations League in 2021. Dat zijn alleen de groepswinnaars van de landen in Divisie A. Nederland staat in Groep 1 van Divisie A tweede, één punt achter Italië.


Paleis voor een Prikkie: hulp voor alleenstaande moeder

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie helpen interieurontwerpers Brian en Peer een alleenstaande moeder aan een thuis voor haar dochters. Brian en Peer gaan naar Sint Willebrord. Daar woont alleenstaande moeder Mirjam in een ongezellig appartement, samen met haar vijf dochters. Door hoge schulden lukt het haar niet om van haar huis een thuis te maken voor haar meiden.


MAX Masterclass: (on)gezonde voeding

NPO 1
21:35 uur

Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell geeft in de laatste aflevering van MAX Masterclass een college over voeding. Het ene voedingsproduct ziet er nog verleidelijker uit dan het andere. Ze hebben alleen een groot nadeel. Ze zijn onweerstaanbaar lekker, maar vaak ongezond. Waarom eten we niet gezond? En waarom is dat zo moeilijk?


Nieuw: Mondo op IDFA

NPO 2
22:10 uur

In het nieuwe programma Mondo op IDFA belichten Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen samen met prominente Nederlanders de meest spraakmakende en ontroerende documentaires van IDFA 2020. In de eerste aflevering spreekt Nadia Moussaid met journalist en programmamaker Teun van de Keuken over The Truffle Hunters, een documentaire waarin een slinkende groep oude mannen in de bossen van Noord-Italië op het duurste ingrediënt ter wereld jaagt: de witte truffel.


Docu: Sidik en de panter

NPO 2
23:05 uur

In het ruige berglandschap van Koerdisch Noord-Irak woont de Perzische panter. Tenminste, daar is Sidik van overtuigd. Uitgerust met verrekijker en wandelstok trekt hij als een pelgrim door de heuvels en speurt hij naar eventuele bewijzen voor de aanwezigheid van deze luipaardachtige. Al vijfentwintig jaar lang. In de documentaire Sidik en de panter is te zien hoe Sidik een einde aan de bombardementen en moorden in deze streek hoopt te maken door de vondst van de luipaardachtige, die er beschermd gebied van zou maken.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Polen - Nederland (Nations League), slotaflevering MAX Masterclass of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier