Donderdag in slotaflevering Chateau Meiland: het boek van Martien komt uit

Donderdag in slotaflevering Chateau Meiland: het boek van Martien komt uit
Voorlopig laatste aflevering

Kijktip :

Op donderdag 19 november komt er een eind aan het vierde seizoen van Chateau Meiland, dat lange tijd twee keer per week te zien was op SBS6. In deze slotaflevering krijgen we te zien hoe de biografie van Martien, simpelweg Martien geheten, uitkomt.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ellende
Na lang wachten verschijnt het boek van Martien, geschreven door Jan Dijkgraaf, in de boekwinkels. We kunnen zijn leven nu niet alleen op tv volgen, maar alles tevens eens rustig nalezen - ook de ellende die hij vroeger heeft meegemaakt. De presentatie van het boek wordt een grootse, feestelijke aangelegenheid, waarbij de hele familie in galakleding zal verschijnen.

Tekst gaat verder onder video's.

Verkeerde pak
Althans, daar werd van tevoren op gehoopt. Helaas krijgen we Erica niet in een feestjurk te zien, want haar outfit loopt uit op een teleurstelling: de winkel heeft het verkeerde pak gestuurd. Na afloop van deze laatste aflevering van het vierde seizoen hoeven we maar een maandje te wachten op een nieuwe dosis Meiland: rond de kerstdagen is Chateau Meiland terug op tv met kerstafleveringen.

De slotaflevering van Chateau Meiland is op donderdag 19 november om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in slotaflevering Chateau Meiland: het boek van Martien komt uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier