Deze films & series zijn nieuw op Netflix in december 2020

Deze films & series zijn nieuw op Netflix in december 2020
Met onder meer The Prom en The Midnight Sky

Kijktip :

De decembermaand is aangebroken. Dat betekent: Sinterklaas, Kerst, warmte, open haard en de geur van dennenaalden. Ook de streamingdiensten zijn daarop ingericht, daarom deze maand veel warme films en series. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in december 2020.

1. The Walking Dead, S10 (1 december)

Netflix


Politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Alles lijkt verlaten en het overgrote deel van de mensheid blijkt veranderd te zijn in zombies. Bekijk hier waar je The Walking Dead kunt streamen.

2. Alien Worlds, S1 (2 december)

Netflix


In de serie past de levenswetten van de aarde toe op de rest van de melkweg en combineert wetenschappelijke feiten en fictie om leven op andere planeten voor te stellen. Bekijk hier waar je Alien Worlds kunt streamen.

3. Tudo Bem No Natal Que Vem (3 december)

Netflix


Na een zeer vervelende val te hebben gemaakt op kerstavond, krijgt Jorge, die een hekel heeft aan de kerstdagen, een black-out en wordt een jaar later wakker, zonder herinnering aan het jaar dat voorbij is. Hij beseft al snel dat hij gedoemd is om op kerstavond na kerstavond wakker te blijven, omdat hij te maken heeft met de nasleep van wat zijn andere zelf de andere 364 dagen van het jaar heeft gedaan. Bekijk hier waar je Tudo Bem No Natal Que Vem kunt kijken.

4. Mank (4 december)

Netflix


Herman J. Mankiewicz is een befaamd scenarioschrijver die al eens een glaasje lust. Momenteel is hij bezig met het schrijven van het scenario van 'Citizen Kane' waarmee hij een grote bekendheid zal vergaren. Lees hier waar je Mank kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Mank.

5. Selena, The Series (4 december)

Netflix


Als de Mexicaans-Amerikaanse Tejano-zangeres Selena opgroeit en haar dromen waarmaakt, moeten zij en haar familie moeilijke keuzes maken in de liefde en de muziek. Bekijk hier waar je Selena, The Series kunt streamen.

6. Big Mouth, S4 (4 december)

Netflix


Nick Birch en Andrew Glouberman genieten van het leven als een groep 7-kind. Totdat de puberproblemen beginnen. De problemen van Andrew en Nick, waaronder de groei van hun geslachtdeel en het krijgen van snor en baard, worden opgelost door hun eigen hormoonmonsters. Bekijk hier waar je Big Mouth kunt streamen.

7. Good Trouble, S1 (7 december)

Videoland


Callie en Mariana Foster verhuizen naar Downtown Los Angeles en beginnen er hun leven als jongvolwassenen. Bekijk hier waar je Good Trouble kunt streamen.

8. RuPaul's Drag Race All Stars, S5 (7 december)

Netflix


RuPaul's Drag Race All Stars is een Amerikaanse reality competitie spin-off en "all star" versie van de originele serie RuPaul's Drag Race. Bekijk hier waar je RuPaul's Drag Race All Stars kunt streamen.

9. Mr. Iglesias, S3 (8 december)

Netflix


Gabriel Iglesias speelt in deze serie een goedaardige geschiedenisleraar die getalenteerde buitenbeentjes probeert te helpen. Bekijk hier waar je Mr. Iglesias kunt streamen.

10. L'incredibile storia de l'isola delle rose (9 december)

Netflix


Gebaseerd op het ware verhaal van Giorgio Rosa, die in 1968 voor de kust van Rimini een kleine natie stichtte die dromen en ambities van een generatie belichaamde. Bekijk hier waar je L'incredibile storia de l'isola delle rose kunt kijken.

11. The Prom (11 december)

Netflix


De studente Emma wil in Indiana haar vriendin meenemen naar het eindejaarsbal. Toestemming hiervoor krijgt ze echter niet, tot enkele zelfingenomen theatersterren hiervan lucht krijgen. Ze besluiten naar diens dorpje af te reizen om zich in de kwestie te mengen. Lees hier waar je The Prom kunt kijken.

12. Tiny Pretty Things, S1 (14 december)

Netflix


Wanneer een aanval de sterstudent van een elite-balletschool ten val brengt, komt haar vervanger in een wereld terecht van leugens, verraad en moordende concurrentie. Bekijk hier waar je Tiny Pretty Things kunt streamen.

13. The Ripper, S1 (16 december)

Netflix


Onderzoekers en getuigen praten over de Yorkshire Ripper, de seriemoordenaar die eind jaren zeventig een donkere schaduw wierp over het noorden van Engeland. Bekijk hier waar je The Ripper kunt streamen.

14. Rundfunk: Jachterwachter (17 december)

Netflix


De keihard werkende Wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. Lees hier waar je Rundfunk: Jachterwachter kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Rundfunk: Jachterwachter.

15. Ma Rainey's Black Bottom (18 december)

Netflix


Levee (Chadwick Boseman) is een getalenteerde trompettist die een oogje heeft op de vriendin van Rainey. Hij is vastberaden naam te maken in de muziekindustrie. Lees hier waar je Ma Rainey's Black Bottom kunt kijken.

16. The Midnight Sky (23 december)

Netflix


Het verhaal gaat over de eenzame en briljante wetenschapper Augustine. Hij zit nog verschuild in het Noordpoolgebied nadat een mysterieuze apocalyps de mensheid op aarde nagenoeg volledig uitroeide. Bekijk hier waar je The Midnight Sky kunt kijken.

17. Bridgerton, S1 (25 december)

Netflix


De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde. Bekijk hier waar je Bridgerton kunt streamen.

18. The LEGO Movie 2 (26 december)

Netflix


Het is al weer vijf jaar geleden sinds alles awesome was en de inwoners van Bricksburg staan nu voor een heel grote nieuwe bedreiging: Duplo-aanvallers uit de ruimte, die alles vernietigen, sneller dan de bewoners van de stad kunnen bouwen. Lees hier waar je The LEGO Movie 2 kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The LEGO Movie 2.

19. Equinox, S1 (30 december)

Netflix


Twintig jaar nadat Astrid een bus vol leerlingen ziet verdwijnen, komt ze een man tegen die ze herkent als een van de slachtoffers. Ze gaat op onderzoek uit. Bekijk hier waar je Equinox kunt streamen.

20. Get Out (30 december)

Netflix


Fotograaf Chris gaat voor het eerst op bezoek bij de ouders van zijn blanke vriendin Rose, een paar uur rijden buiten New York. Al snel blijkt dat er vreemde dingen gebeuren in het huis van Chris zijn schoonouders. Lees hier waar je Get Out kunt kijken.

21. Chilling Adventures of Sabrina, S4 (31 december)

Netflix


Tienerheks Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden en ondertussen gaat ze de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt... Bekijk hier waar je Chilling Adventures of Sabrina kunt streamen.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV