Deze films & series zijn nieuw op Disney+ in december 2020

Deze films & series zijn nieuw op Disney+ in december 2020
Met onder meer Soul en docu Diana: In Her Own Words

Kijktip :

De decembermaand is aangebroken. Dat betekent: Sinterklaas, Kerst, warmte, open haard en de geur van dennenaalden. Ook de streamingdiensten zijn daarop ingericht, daarom deze maand veel warme films en series. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in december 2020.

1. Mulan (4 december)

Disney+


Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man. Nu volledig gratis te bekijken! Lees hier waar je Mulan kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Mulan.

2. Godmothered (4 december)

Disney+


'Godmothered' gaat over magische peetmoeders. Maar het magische beroep is steeds minder populair. Nadat Eleanor (Jillian Bell) erachter komt dat haar baan dreigt te verdwijnen, is ze vastbesloten om de wereld van de noodzaak van de sprookjesachtige peetmoeder te overtuigen. Lees hier waar je Godmothered kunt kijken.

3. Diana: In Her Own Words (4 december)

Disney+


Deze film bevat onder andere nooit eerder vertoonde beeldopnames met Diana en acteur Peter Settelen. Diana huurde hem in, zodat hij haar kon helpen bij het voorbereiden van publieke toespraken. Ook werpt de documentaire een blik op het privéleven van Diana, waaronder haar relatie met de prins van Wales en haar huwelijk. Bekijk hier waar je Diana: In Her Own Words kunt streamen.

4. Rudolph's Bakery (11 december)

Disney+


Programma van 24Kitchen dat gepresenteerd wordt door patissier Rudolph van Veen. In het programma deelt Van Veen zijn kennis en passie voor het bakken van taarten, broodjes en gebak. Diverse bekende Nederlanders hebben een bezoek gebracht aan het programma.

Vanaf 11 december zijn er verschillende 24Kitchen-programma's te zien op Disney+.

5. High School Musical: The Musical: The Holiday Special (11 december)

Disney+


Sluit je aan bij de cast van HSMTMTS voor feestelijke liedjes, herinneringen en meer in High School Musical: The Musical: The Holiday Special. Lees hier waar je High School Musical: The Musical: The Holiday Special kunt kijken.

6. Safety (11 december)

Disney+


Ray McElrathbey, de voormalige safety (positie in American Football) van Clemson University, is een jonge man die wordt geconfronteerd met een reeks uitdagende omstandigheden, waarbij zijn toewijding en doorzettingsvermogen hem helpen om te zegevieren. Lees hier waar je Safety kunt kijken.

7. The Fault in Our Stars (18 december)

Disney+


De twee jonge kankerpatiënten Hazel en Augustus elkaar ontmoeten bij een praatgroep en al gauw steun in elkaar vinden. Daarbij raken ze verliefd op elkaar en besluiten ze alles uit het leven te halen wat er nog in zit. Lees hier waar je The Fault in Our Stars kunt kijken.

8. Once Upon a Time in Wonderland, S1 (18 december)

Disney+


In Victoriaans Engeland vertelt de jonge, mooie Alice een onmogelijk verhaal over een vreemd nieuw land aan de andere zijde van een konijnenhol. Een onzichtbare kat, een waterpijp rokende rups en speelkaarten die kunnen praten zijn maar een paar van de fantastische dingen die ze heeft gezien tijdens haar avontuur. Bekijk hier waar je Once Upon a Time in Wonderland kunt streamen.

9. We Bought a Zoo (18 december)

Disney+


Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Lees hier waar je We Bought a Zoo kunt kijken.

10. On Pointe, S1 (18 december)

Disney+


Studenten van School of American Ballet in New York City worden één jaar lang gevolgd, terwijl zij hun droom om professional balletdansers te worden, najagen. Dankzij deze docuserie krijgen we een exclusief kijkje in één van de allerbeste dansscholen van de wereld. Bekijk hier waar je Serie kunt streamen.

11. Soul (25 december)

Disney+


Joe Gardner is muziekleraar op een middelbare school en krijgt de kans om in de beste jazzclub in de stad te spelen. Eén klein missertje zorgt er echter voor dat hij in The Great Before belandt, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Lees hier waar je Soul kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films & series zijn nieuw op Disney+ in december 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier