Donderdag in Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B

Donderdag in Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B
Aan de slag met liedjes van de ander

Kijktip :

Donderdag is er weer een nieuwe aflevering van Ali B op volle toeren te zien op NPO 1, dit keer met een icoon van Friese bodem. Niemand minder dan Syb van der Ploeg ontmoet hiphop-zanger en rapper Mula B. Ze steken elkaars nummers in een nieuw jasje.

Ali B op volle toeren gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Gids.tv.

De Kast
Van der Ploeg werd in de jaren negentig een nationale ster als zanger van de Friese band De Kast. Ze scoorden een aantal enorme hits, zoals 'In nije dei', 'Woorden zonder woorden', 'Eltse grins foarby', 'In de wolken' en 'Hart van mijn gevoel'. Mula B staat in tegenstelling tot Van der Ploeg pas aan het begin van zijn carrière. Hij scoorde in 2019 zijn eerste Top 40-hit met 'Viraal'.

Tekst gaat verder onder video's.

Schaatsbaan
Samen met Ali B reist Mula B naar het hoge noorden om de zanger van De Kast te ontmoeten. De twee deelnemers van deze week komen uit totaal verschillende werelden, maar ze herkennen elkaar in hun hang naar het spannende leven. Mula gaat aan de slag met 'In nije dei' en Van der Ploeg neemt 'Bandolero' onder handen, en de heren gaan ook nog samen de schaatsbaan op.

Ali B op volle toeren is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier