Gordon opent aanval op Angela de Jong: "Misschien moet je corona krijgen"

Gordon opent aanval op Angela de Jong: "Misschien moet je corona krijgen"
"Je hebt een ongelukkig opgeblazen gezicht en een hele nare krakende stem"

Nieuws :

Gordon en Angela de Jong liggen wel vaker in de clinch, als de tv-recensente zich weer eens negatief over de entertainer heeft uitgelaten in een van haar columns. Laatst stelde ze bijvoorbeeld nog dat hij kneitervals zong tijdens zijn optreden bij Op1 en dat is blijkbaar in het verkeerde keelgaat geschoten.

'Opgeblazen gezicht'
Gordon is er helemaal klaar mee, zo blijkt uit zijn twee Instagramposts op woensdag. Hij opent vol de aanval op zijn plaaggeest: "Je hebt nul talent voor iets en hebt een opgeblazen gezicht en hele nare krakende stem." Hij denkt dat ze wat zelfreflectie nodig heeft, zoals hij dat kreeg in de afkickkliniek waarin hij enige tijd verbleef.

'Misschien moet je corona krijgen'
Ook wenst hij haar corona toe: "Misschien moet je wel corona krijgen om alles in het leven te relativeren zoals ik het heb gedaan." Toch eindigt hij enigszins verzoenend en stelt voor om eens samen warme chocomel te gaan drinken. De kans dat De Jong op dat aanbod ingaat lijkt overigens niet heel groot.

De twee berichten van Gordon aan Angela lees je hieronder
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon opent aanval op Angela de Jong: "Misschien moet je corona krijgen" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier