Woensdag in M: wie wordt de winnaar van de NS Publieksprijs 2020?

Woensdag in M: wie wordt de winnaar van de NS Publieksprijs 2020?
De gasten van woensdag 18 november

Kijktip :

Vanavond zullen de genomineerden voor de NS Publieksprijs 2020 eindelijk horen wie er gewonnen heeft. Vier genomineerden schuiven aan tafel bij Margriet. De volgende gasten schuiven ook aan vanavond.

De gasten en onderwerpen in M - woensdag 18 november

  • Eeuwige roem, 7500 euro, een sculptuur van Jeroen Henneman én een jaar lang gratis 1e klas treinreizen; wie sleept deze prijzen in de wacht en gaat naar huis met de NS Publieksprijs 2020? Vanavond zullen de genomineerden eindelijk het verlossende woord krijgen. Roxane van Iperen, Geert Mak, Rutger Bregman en Marco van Basten schuiven aan in de studio en ook Herman Finkers is live via het scherm van de partij. Stemmen kan tot vanavond 19.30 uur, dus stem nog snel op je favoriet!
  • Premier Rutte was gisteren tijdens het wekelijkse vragenuurtje keihard over de EU-lidstaten Hongarije en Polen. We worden straks bijgepraat door historicus Geert Mak, journalist Sven Kockelmann en schrijver Roxane van Iperen.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: wie wordt de winnaar van de NS Publieksprijs 2020? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier