Woensdag bij Beau: Prinses Laurentien van Oranje over leerachterstand in Nederland

Woensdag bij Beau: Prinses Laurentien van Oranje over leerachterstand in Nederland
De gasten van woensdag 18 november

Kijktip :

Jaarlijks zijn er gemiddeld 5.000 kinderen in Nederland die meer dan 3 maanden in het onderwijs missen. Prinses Laurentien schuift aan bij Beau om te vertellen over een nieuwe aanpak.

Tekst gaat verder onder de video's

De gasten van woensdag 18 november

  • Jaarlijks zijn er bijna 5.000 kinderen in Nederland die langer dan drie maanden niet naar school gaan.Prinses Laurentien van Oranje wil dit probleem aanpakken. Samen met ervaringsdeskundige Merlijn Goldsack schuift ze aan bij BEAU.
  • Nu er dit jaar een landelijk verbod op vuurwerk ligt, lijkt carbidschieten een aantrekkelijk alternatief. Het spul vliegt als warme broodjes over de toonbank. Is het een gevaarlijke trend of gewoon een oude traditie? Harm Hol en Marc Voortman, twee experts, schuiven aan.
  • Op zijn beste dagen heb je geen idee dat hij er is, de scheidsrechter. Maar in de IDFA documentaire 'The Game' leren we de scheidsrechter juist op een unieke manier kennen. Top-scheidsrechter Danny Makkelie heeft de documentaire gezien en deelt zijn mening.
  • In Voices of Fire, een nieuwe talentenjacht van Netlfix, gaat Pharrell Williams op zoek naar het allergrootste gospeltalent van Amerika.Berget Lewis, Dwight Dissels en Shirma Rouse mochten de serie vast kijken en laten horen hoe die typische gospelsound tot stand komt.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Prinses Laurentien van Oranje over leerachterstand in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier