Vanavond op tv: laatste aflevering Chateau Meiland, Zembla over bijtende politiehonden

Vanavond op tv: laatste aflevering Chateau Meiland, Zembla over bijtende politiehonden
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 19 november

Kijktip :

Vanavond komt er een (voorlopig) einde aan Chateau Meiland, hét kijkcijferkanon van SBS6. Gelukkig zijn de Meilandjes over een maand al terug met speciale kerstafleveringen. Verder onder meer een onderzoek van Zembla naar bijtende politiehonden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 19 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van Waarde: natuurvlees

NPO 3
20:25 uur

De Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat natuurvlees voorstelt in Nederland, waar weinig sprake is van wildernis. Natuur op een broodje of de wildernis op je bord, nu verkrijgbaar bij het tankstation en de betere slager: natuur- en wildernisvlees. Maar wat is natuur nog in dit land? Op zoek naar de natuur ontdekken we dat het woord voor velerlei uitleg open staat.


Zembla: bijtende politiehonden

NPO 2
20:25 uur

Zembla onderzoekt in deze aflevering het gebrek aan duidelijke instructies over de inzet van politiehonden, die met hun beten vaak ernstig letsel bij het slachtoffer veroorzaken. Vrijwel elke dag wordt iemand gebeten door een politiehond. Vaak gebeurt dat terecht, soms onterecht. Maar als ze bijten is het altijd raak en soms zo ernstig dat er blijvend letsel bij het slachtoffer is. De politiehond is het op een na hoogste geweldsmiddel van de politie. Na de diensthond komt het pistool.


Nieuw: Hitler's Gold

History
20:30 uur

De miniserie Hitler's Gold legt Adolf Hitlers geldbron en zijn geheime partners en financiële adviseurs bloot, die hem in staat stelden zijn succes te financieren en zo de machtigste man van Europa te worden. Verborgen schatten, bankrekeningen en nog veel meer: deze serie ontrafelt het geheime financiële web dat Hitler door heel Europa en de rest van de wereld spon om zijn droom van wereldheerschappij te financieren.


Slot: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland komt Martiens boek uit. Eindelijk is het leven van Martien Meiland niet alleen op tv te volgen, maar is alles nog eens na te lezen - ook de ellende van vroeger. Het wordt een grootse, feestelijke presentatie met de hele familie in galakleding. Tenminste, dat was de bedoeling. Wie had gehoopt Erica in feestjurk te zien, wordt teleurgesteld: de winkel heeft het verkeerde pak gestuurd.


Ali B op volle toeren: Syb van der Ploeg en Mula B

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Ali B op volle toeren steken de Friese rocklegende en zanger Syb van der Ploeg en hiphop-zanger en rapper Mula B elkaars muziek in een nieuw jasje. Ali B reist met Mula B naar het hoge noorden om de zanger van De Kast te ontmoeten. Syb en Mula komen uit totaal verschillende werelden, maar herkennen elkaar in hun hang naar het spannende leven. Sybs grootste hit 'In Nije Dei' en Mula's 'Bandolero' ondergaan een remake en de mannen gaan samen de schaatsbaan op.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Chateau Meiland, Zembla over bijtende politiehonden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV