Zaterdag 21 november in Sterren op het doek: Gerard Cox

Zaterdag 21 november in Sterren op het doek: Gerard Cox
Rasechter Rotterdammer in gesprek met Eus

Kijktip :

Op zaterdag 21 december is er weer een nieuwe aflevering van Sterren op het doek te zien op NPO 2. Na Eva Jinek, Adriaan van Dis en Janny van der Heijden is het deze keer de beurt aan de rasechte Rotterdammer Gerard Cox voor een openhartig gesprek met Özcan 'Eus' Akyol.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ontroerend
Voor een echte Rotterdammers is er uiteraard geen betere plek om door drie schilders geportretteerd te worden dan het Oude Luxor Theater, één van de (culturele) blikvangers van de stad. Cox neemt plaats voor een openhartig en bijzonder ontroerend gesprek met Akyol. Hierin vertelt Cox over zijn enerverende carrière, de adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn.

Halve eeuw
Cox is al ruim een halve eeuw te vinden in de Nederlandse entertainmentwereld. Door een serie als Toen was geluk heel gewoon en de enorme hit ''t Is weer voorbij die mooie zomer' groeide hij landelijk uit tot een bekend gezicht. Aan het eind van Sterren op het doek mag Cox één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen; de andere twee worden geveild voor een goed doel.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 21 november in Sterren op het doek: Gerard Cox of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier