Zaterdag in Wie het laatst lacht: Ronnie Flex wordt in de maling genomen

Zaterdag in Wie het laatst lacht: Ronnie Flex wordt in de maling genomen
Wendy van Dijk ligt op de loer met verborgen camera

Kijktip :

Het programma Wie het laatst lacht van Wendy van Dijk kan de laatste tijd rekenen op veel belangstelling op SBS6. Ook deze zaterdag (21 november) neemt ze weer een bekende Nederlander in de maling. Met wat hulp van collega Bizzey wordt Ronnie Flex voor de gek gehouden.

Wie het laatst lacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Optreden
In eerdere afleveringen van dit seizoen van Wie het laatst lacht moesten onder anderen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau het al ontgelden. Zij werden door hun (bekende) familie en vrienden een loer gedraaid en dit keer is het de beurt aan Ronnie Flex. Midden in een optreden wordt hij in de maling genomen door Bizzey. In dezelfde aflevering is oma Rietje te zien.

Tekst gaat verder onder video's.

Bezorgers
Rietje woont alleen in een heel schattig huisje, maar haar overleden man spookt er nog rond. Hij jaagt nietsvermoedende bezorgers de stuipen op het lijf. We kunnen het ook wel aan dit programma overlaten om een welverdiende vakantie te verwoesten. Wanneer Faye hiervan denkt te kunnen genieten, komen er wel hele gekke mensen de caming verstoren.

Wie het laatst lacht is elke zaterdag rond 20.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie het laatst lacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Wie het laatst lacht: Ronnie Flex wordt in de maling genomen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier