Donderdag in M: Nick Schilder en Tex de Wit over Netflix-hit The Queen's Gambit

Donderdag in M: Nick Schilder en Tex de Wit over Netflix-hit The Queen's Gambit
De gasten van donderdag 19 november

Kijktip :

De hagelnieuwe Netflix-miniserie The Queen's Gambit is sinds kort te zien op de populaire streamingdienst, en de kijkers zijn laaiend enthousiast. Vanavond komen schaak- en serieliefhebbers Nick Schilder en Tex de Wit samen met anderen vertellen over de serie. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - donderdag 19 november

  • De serie The Queen's Gambit werd zowel binnen als buiten de schaakwereld lyrisch ontvangen. Nooit eerder zag schaken er zo spannend uit… Maar waarom trekt deze sport mensen aan? En hoe voelt het voor schaakliefhebbers om te zien dat hun sport nu zo breed gewaardeerd wordt? We vragen het aan ambassadeur van de schaaksport Nick Schilder, schaakmeester Tex de Wit en schaakgrootmeesters Anish Giri en Bianca de Jong-Muhren!
  • Gelukkig verliefd of getrouwd? Het beste gevoel ooit! Maar een stukgelopen relatie? Het slechtste gevoel ooit... (of niet natuurlijk) Maar wat doe je dan? We gaan het hebben over hartezeer met Roel van Velzen, die met bekende vrienden een podcastserie maakt over relatiebreuken. Ook Xander de Buisonjé en Domien Verschuuren zijn van de partij. En Roel en Xander treden op met het nummer: 'Tot jij mijn liefde voelt'...
  • Een aanzienlijk deel van de bevolking twijfelt om zich te laten vaccineren, meldt I&O research. Maar ondertussen gaan in Den Haag geluiden op over een vaccinatieplicht. De Gezondheidsraad sprak zich vandaag uit over de inzet van het aankomende vaccin. We bespreken dit straks met columnist Kustaw Bessems, econoom Marieke Blom en politiek duider Guus Valk.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV