Donderdag in Op1: jongeren naar georganiseerde feesten met Oud & Nieuw?

Donderdag in Op1: jongeren naar georganiseerde feesten met Oud & Nieuw?
De gasten van donderdag 19 november

Kijktip :

Jongeren moeten met Oud & Nieuw naar georganiseerde feesten kunnen om zo gedoe op straat te voorkomen, zegt de voorzitter van het landelijk Veiligheidsberaad. Onder andere Talitha Muusse vindt dit een goed idee. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - donderdag 19 november

  • De man die de deuren van de Sovjet-Unie open gooide, die bijdroeg aan de val van de Berlijnse Muur en een van de meest iconische figuren uit de jaren tachtig, Michail Gorbatsjov. Hij is te zien in een ontluisterend portret dat tijdens het Internationale Documentaire Festival IDFA wordt vertoond. We bespreken deze documentaire over Gorbatsjov vanavond bij Op1 met media-ondernemer in Rusland en interviewer op het IDFA-festival Derk Sauer.
  • Gaat de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers zijn vader achterna? De 12-jarige René Lammers maakt al furore in de internationale World Series Karting. En de vergelijking wordt al gemaakt: wordt René Lammers de nieuwe Max Verstappen? René staat steeds vaker op het podium. Vanavond bij Op1 vertelt René Lammers wat zijn grootste droom is en legt de trotse Jan Lammers uit of de verwachtingen niet te hoog liggen.
  • Ouderen en kwetsbaren worden als eerste gevaccineerd als het aan de gezondheidsraad ligt. Bij Op1 bespreken we dit advies met voorzitter van het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) Ton de Boer. Hoe gaat de samenleving er straks uitzien en mag je bijvoorbeeld geweigerd worden als je niet bent ingeënt?
  • Voorzitter van het landelijk Veiligheidsberaad Hubert Bruls wil dat jongeren met Oud en Nieuw naar een georganiseerd feest kunnen. Een goed idee vindt millennial-expert Talitha Muusse. Maasstad bestuurder Peter Langenbach en VVD-politicus Vincent Karremans vinden het volkomen onverantwoord. Vanavond bij Op1 gaan ze hierover in discussie.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 19 november gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: jongeren naar georganiseerde feesten met Oud & Nieuw? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier