Slotaflevering Geraldine en de vrouwen zie je zondag 22 november op RTL 4

Slotaflevering Geraldine en de vrouwen zie je zondag 22 november op RTL 4
Terug in Nederland

Kijktip :

Op zondag 22 november is de slotaflevering van het programma Geraldine en de vrouwen, de eerste grote productie van Geraldine Kemper voor RTL, te zien. De vrouwen zijn inmiddels teruggekeerd van hun heftige reis en Geraldine zoekt ze op in Nederland.

Geraldine en de vrouwen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Seksueel geweld
In Geraldine en de vrouwen ging Geraldine op pad met een aantal vrouwn die het slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld. Tijdens een reis in het buitenland gingen ze met elkaar in gesprek en probeerden ze het trauma van hun ervaring te verwerken. Inmiddels zijn er zes weken verstreken sinds ze hun reis door Kroatië maakten.

Tekst gaat verder onder video's.

Tegenvaller
Geraldine zoekt de deelnemers weer op om te kijken hun PTSS (posttraumatische stressstoornis) is gedaald of misschien wel helemaal is verdwenen. Dat blijkt voor één van hen een flinke tegenvaller te zijn. Hoe gaat het nu verder met de vrouwen? Voor Anne begint eindelijk de rechtszaak waarin ze oog in oog moet komen te staan met de dader.

De slotaflevering van Geraldine en de vrouwen is op zondag 22 november om 22.50 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Geraldine en de vrouwen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Geraldine en de vrouwen zie je zondag 22 november op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier