Ajax - Heracles Almelo live op tv

Ajax - Heracles Almelo live op tv
Erik ten Hag op weg naar winterkampioenschap

Sport :

Op zondag 22 november spelen Ajax en Heracles Almelo in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Heracles Almelo

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Na de interlandbreak is Ajax weer volledig inzetbaar en, op Mohammed Kudus na, fit. Erik ten Hag hoeft zich dan dus ook geen zorgen te maken en kan de komende (zeer drukke) periode voorlopig over een A-selectie beschikken.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Heracles Almelo
Heracles is niet altijd kansloos tegen de Amsterdammers en kan de Amsterdammers zelfs regelmatig met lege handen achterlaten. In Amsterdam lukte dat de huidige nummer 10 van de Eredivisie overigens nog nooit.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.30 uur op Fox Sports 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Hercales Almelo is zondag 22 november om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Heracles Almelo live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier