Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv

Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv
Advocaat met veel blessureleed toch op zoek naar overwinning

Sport :

Op zondag 22 november spelen Feyenoord en Fortuna Sittard in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De interlandbreak heeft voor Feyenoord flink wat problemen gebracht. Naast een lange lijst van langlopende blessures (met o.a. Luis Sinisterra en Sven van Beek) zijn nu ook Malacia, Haps en doelman Bijlow langdurig geblesseerd. Dat met een zwaar schema voor de boeg...

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Fortuna Sittard
Zowel in De Kuip als in Sittard zijn de Rotterdammers over het algemeen heer en meester, maar de laatste jaren is dat niet altijd het geval. Op 6 oktober vorig jaar won Fortuna bijvoorbeeld nog in eigen huis met 4-2.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Fortuna Sittard - Feyenoord is zondag 22 november om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier