Documentaireserie Typisch Achterhoek gaat maandag van start op NPO 2

Documentaireserie Typisch Achterhoek gaat maandag van start op NPO 2
Gewone Nederlanders voor de camera

Kijktip :

Op NPO 2 is al lange tijd het programma Typisch met veel succes te zien. Elke paar weken verschuift de camera naar een nieuwe plaats of ander gebied in Nederland, waar een aantal markante inwoners worden geportretteerd. Vanaf maandag 23 november zijn we te gast in de Achterhoek.

Typisch Achterhoek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drukdoenerij
De Achterhoek. Een gebied dat verscholen ligt in het oostelijkste puntje van Gelderland, ver weg van de drukdoenerij die bij de Randstad hoort en dicht bij de Duitse grens. Waar de muziek van Normaal zijn oorsprong vindt en waar de tijd langzamer lijkt te tikken. Dit sprookjesachtige landschap wordt bewoond door een trots volk. Ze leven met elkaar én met de natuur.

Wilde haren
In de serie Typisch Achterhoek stellen een aantal bijzondere streekbewoners zich voor aan het grote publiek. Eén van hen is 'ouwe rocker' en podiumbeest Henk. Net als Bennie Jolink van Normaal speele hij jarenlang de Achterhoekse kroegen plat met zijn band. Zijn wilde haren heeft hij nog niet verloren, maar écht rock 'n' roll is het leven van Henk niet meer te noemen.

De documentaireserie Typisch Achterhoek is vanaf maandag 23 november elke maandag tot en met donderdag rond 19.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Typisch Achterhoek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Typisch Achterhoek gaat maandag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier