Cabaretshow Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk zondag op RTL 4

Cabaretshow Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk zondag op RTL 4
Rijk gevulde personalityshow

Kijktip :

Op zondag 22 november kun je op RTL 4 genieten van de cabaretvoorstelling Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk. Deze rijk gevulde personalityshow staat bol van de hilarische verhalen, scherpe observaties en prachtige nummers.

Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Poelifinario
Van 2014 tot en met 2016 toerde Richard Groenendijk door de Nederlandse theaters met deze voorstelling, nadat hij in 2012 al een Poelifinario had gewonnen. Deze prijs wordt gegeven aan de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. Nog altijd ligt het hart van Groenendijk in het theater, en dat laat hij zien in Met de mantel der liefde.

Tekst gaat verder onder video's.

Carrière
Sinds 2012 is de carrière van Groenendijk echter in een stroomversnelling geraakt. Hij werd één van de populairste panelleden van het programma Ranking the Stars, waarin hij van 2013 tot 2018 te zien was. Daarnaast maakte hij een eigen cd, was hij vaak te gast in diverse radio- en televisieprogramma's en heeft hij succes met zijn typetje Jopie Parlevliet.

De voorstelling Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk is op zondag 22 november om 21.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Met de mantel der liefde van Richard Groenendijk zondag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier