Tweedelige special Danny & the Brotherhood start maandag op NPO 3

Tweedelige special Danny & the Brotherhood start maandag op NPO 3
Danny Ghosen duikt in de wereld van Sin Miedo

Kijktip :

De afgelopen jaren is Danny Ghosen veranderd van een irritante reporter bij PowNed tot een volwaardige documentairemaker, die geen angst lijkt te kennen en milieus betreedt die anderen liever mijden. Op maandag 23 en maandag 30 november is de tweedelige special Danny & the Brotherhood te zien op NPO 3.

Danny & the Brotherhood gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Sin Miedo
In deze special duikt Ghosen in de wereld van Sin Miedo. Deze 'brotherhood' ontstond nadat motorclubs als de Hell's Angels, No Surrender en Satudarah werden verboden last van de rechter. De nieuwe 'brotherhoods' verenigen onder meer oud-leden van deze motorclubs, aangevuld met nieuwe aanwas. De mannen van Sin Miedo vertellen Ghosen wie ze zijn en waarom de brotherhood zo belangrijk voor ze is.

Geheim clubhuis
Ghosen mag met ze meekijken als er twee nieuwe 'chapters' worden ingewijd. Dit gaat gepaard met een gigantisch feest in hun geheime clubhuis. Ook deze club heeft, net als de inmiddels verboden motorclubs, een lastige relatie met politie en de lokale overheden. De autoriteiten houden hen naar eigen zeggen structureel in de gaten en met de gemeente voeren ze een verhitte strijd om hun clubhuis te behouden.

De tweedelige special Danny & the Brotherhood is op maandag 23 en maandag 30 november rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt Danny & the Brotherhood terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweedelige special Danny & the Brotherhood start maandag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier