Maandag in Alle hens aan dek: Marco Kroon sloopt het halve schip

Maandag in Alle hens aan dek: Marco Kroon sloopt het halve schip
Tocht over zee gaat verder

Kijktip :

Maandag (23 november) is er weer een nieuwe aflevering van Alle hens aan dek te zien op SBS6. De bekende Nederlanders zijn inmiddels een flink eind onderweg, maar nog niet alles gaat goed op het schip. Zo sloopt oud-militair Marco Kroon het halve interieur.

Alle hens aan dek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilariteit
Kroon is nog altijd niet helemaal gewend aan de onverwachte bewegingen van het zeilschip. Blijven staan lukt niet echt goed en daardoor sloopt hij het halve interieur, wat leidt tot veel hilariteit onder zijn collega's. De anderen beginnen na vier dagen onderweg wél te wennen aan het leven aan boord, maar daardoor ligt nonchalance op de loer.

Tekst gaat verder onder video's.

Ramp dreigt
In combinatie met slaapgebrek is een foutje snel gemaakt, en dat blijkt wel als midden in de nacht een pannetje op het vuur blijft staan. Het is nu niet meer bepaald grappig aan boord, want een grote ramp dreigt: het schip zou door deze onoplettendheid zomaar in vlammen op kunnen gaan. De bemanningsleden leren elkaar ook steeds beter kennen en delen hun levensverhalen.

Alle hens aan dek is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Alle hens aan dek: Marco Kroon sloopt het halve schip of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier