Vrijdag in M: een ode aan Dolly Parton met o.a. Ricky Koole en Leon Verdonschot

Vrijdag in M: een ode aan Dolly Parton met o.a. Ricky Koole en Leon Verdonschot
De gasten van vrijdag 20 november

Kijktip :

Dolly Parton viert op 19 januari aanstaande haar 75ste verjaardag. Een mooie gelegenheid om een eerbetoon aan de countrylegende te brengen in M, met onder anderen Ricky Koole en Leon Verdonschot. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - vrijdag 20 november

  • Binnenkort wordt Dolly Parton 75 en dat vieren we bij M. Ze komt met een boek waarin ze haar songteksten bundelt: 'My Life in Lyrics'. Én dit weekend publiceert Netflix een kerstfilm met de queen herself in de hoofdrol. Daarom komen we vanavond vast in de verjaardagssferen met Ricky Koole, Leon Verdonschot en Bas Heijne.
  • Het is ook reden genoeg om straks uit te pakken met alle grote hits van Dolly Parton.Ricky Koole en Amber Gomaa treden straks op onder begeleiding van (uiteraard) band Her Majesty!
  • De onderhandelingen over de Brexit zijn nog steeds in volle gang. Afgelopen week had er al een deal moeten liggen, maar tussen de EU en Groot-Brittannië lijken de afspraken maar lastig van de grond te komen. Daarnaast ligt ook de BBC flink onder vuur, maar dan over het bekende interview van prinses Diana uit 1995. We bespreken het vanavond met minister voor Buitenlandse Handel Sigrid Kaag, correspondent Suse van Kleef en oud-correspondent Hieke Jippes.
  • Net op tijd mag het Stedelijk Museum haar deuren weer openen, want vanaf morgen is daar de grootste overzichtstentoonstelling óóit te bewonderen van de Duitse kunstenaar Ulay. Hij was een grootheid binnen de perfomancekunst en is vooral bekend vanwege zijn relatie én soms extreme werk met Marina Abramovic. Ulay overleed in maart op 76-jarige leeftijd. Voor M mocht Marc-Marie Huijbregts vast een bezoek brengen aan het Stedelijk en vanavond praat hij ons bij!

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: een ode aan Dolly Parton met o.a. Ricky Koole en Leon Verdonschot of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier