Gids.tv Poll over The Voice Of Holland: Anouk populairst, Lil' Kleine niet gemist

Gids.tv Poll over The Voice Of Holland: Anouk populairst, Lil' Kleine niet gemist
Populariteit nieuwkomer Jan Smit moet nog op gang komen

Nieuws :

Bij Gids.tv kon de afgelopen dagen iedereen stemmen in onze poll die ging over The Voice Of Holland. Vrijdag begon het nieuwe seizoen van deze zangwedstrijd, daarom waren wij erg benieuwd naar de populariteit van de coaches.

Anouk verreweg meest geliefd
Door haar zware astma leek het er dit seizoen op dat coach Anouk er deze keer niet bij kon zijn, vanwege het gevaar voor besmetting met het coronavirus. Maar daar is iets op gevonden, zij zit namelijk op afstand in een ‘quarantainer’ en op haar draaistoel staat een scherm. En dat is maar goed ook, want Anouk staat bekend om haar sterke mening maar daarom is ze niet minder geliefd. Sterker nog, uit onze poll blijkt dat Anouk verreweg de populairste coach is met 44 procent van de stemmen.

Jan Smit moet zich nog bewijzen als coach The Voice
Wellicht heeft Jan Smit nog niet echt de kans gehad om zich te bewijzen in The Voice Of Holland, aangezien hij vrijdag voor het eerst te zien is in The Voice Of Holland. De Volendammer krijgt 13 procent van de stemmen en staat op de vierde plaats. Na Anouk is Waylon het populairst op gepaste afstand met 19 procent van de stemmen. Hij wordt op de voet gevolgd door Ali B met 18 procent.

Hier kun je de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Of Holland terugkijken van 20 november.

Lil’ Kleine niet bepaald populair als coach
Wie het publiek niet terug hoeft te zien, is Lil’ Kleine. De rapper zat slechts twee seizoenen op de draaistoel, maar is nu vervangen door Jan Smit. Wellicht vanwege zijn heftige ruzie met Anouk, of vanwege de veelgehoorde en zware kritiek dat hij geen zinnig commentaar zou geven. Slechts zes procent wil Lil’ Kleine terug als coach.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gids.tv Poll over The Voice Of Holland: Anouk populairst, Lil' Kleine niet gemist of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier