Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 48

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 48
Kijktips voor zaterdag 21 t/m 28 november

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. LEGO Star Wars Holiday Special

Disney+


Rey en BB-8 gaan op zoek naar een diepere kennis van de Force, maar hun bezoek aan een mysterieuze Jedi-tempel stuurt hen door tijd en ruimte. Ze proberen op tijd terug te keren voor een Life Day feest met haar vrienden in Chewbacca's Wookiee-thuiswereld Kashyyyk. Lees hier waar je LEGO Star Wars The Holiday Special kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van LEGO Star Wars Holiday Special.

2. Motherland: Fort Salem, S1 (20 november)

Amazon Prime


In een alternatief Amerika waar heksen meer dan 300 jaar geleden een einde maakten aan hun vervolging door een deal met de regering te sluiten om voor hun land te vechten. De serie volgt drie jonge vrouwen uit de basistraining in gevechtsmagie in een vroeg stadium van hun carrière. Bekijk hier waar je Motherland: Fort Salem kunt kijken.

3. The Greatest Showman (20 november)

Disney+


Hugh Jackman straalt in deze gedurfde en moedige musical - geïnspireerd op de ambitie en verbeelding van P.T. Barnum - die de geboorte van de showbusiness en het uitkomen van dromen viert. Bekijk hier waar je The Greatest Showman kunt kijken.

4. Dolly Parton's Christmas on the Square (22 november)

Netflix


De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen. Kunnen muziek, magie en herinneringen haar op andere gedachten brengen? Lees hier waar je Dolly Parton's Christmas on the Square kunt kijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

5. Shawn Mendes: In Wonder (23 november)

Netflix


Een documentaire over Shawn Mendes die het leven van de zanger portretteert en ingaat op de laatste jaren van zijn opkomst naar het sterrendom. Lees hier waar je Shawn Mendes: In Wonder kunt kijken.

6. Hillbilly Elegy (24 november)

Netflix


J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. Lees hier waar je Hillbilly Elegy kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Hillbilly Elegy.

7. Christmas with the Kranks (24 november)

Netflix


Wanneer dochter Blair het ouderlijk nest verlaat, besluiten Luther Krank en zijn vrouw Nora de kerstdagen niet te vieren en in de plaats een exotische cruise te maken. De buurtbewoners zijn razend omdat Luther de traditie wil doorbreken en doen er alles aan om de reisplannen van de Kranks te boycotten. Lees hier waar je Christmas with the Kranks kunt kijken.

8. Mission: Impossible (24 november)

Videoland


Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronisch expert, weet dat de diefstal tijdens een gala in Kiev zal plaatsvinden. Lees hier waar je Mission: Impossible kunt kijken.

Naast Mission: Impossible is ook Mission: Impossible 3 te zien op Videoland.

9. The Christmas Chronicles 2 (25 november)

Netflix


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

10. Friendsgiving (25 november)

Amazon Prime


Abby kijkt uit naar een rustige Thanksgiving met haar beste vriendin Molly, maar hun plannen voor een relaxed etentje gaat op in rook wanneer ze worden vergezeld door Molly's nieuwe vriendje en haar flamboyante moeder. Bekijk hier waar je Friendsgiving kunt kijken.

11. Hunter Killer (25 november)

Videoland


Een Amerikaanse commandant van een onderzeeër moet samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup. Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint. Lees hier waar je Hunter Killer kunt kijken.

12. Temptation Island: Love or Leave, S1 (26 november)

Videoland


Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dat zijn de grote vragen in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Bekijk hier waar je Temptation Island: Love or Leave kunt streamen.

13. Mosul (26 november)

Netflix


In 'Mosul' probeert het Nineveh SWAT-team weerstand te bieden aan de Islamitische Staat in het Noorden van Irak. De eenheid zet alles op alles om hun stad Mosul uit de handen te houden van de terroristische organisatie.

14. Black Beauty (27 november)

Disney+


Een tiener die treurt om het verlies van haar ouders krijgt een band met een paard dat bij haar familie is weggehaald. Lees hier waar je Black Beauty kunt kijken.

15. La Belva (27 november)

Netflix


Wanneer zijn jonge dochter wordt ontvoerd, achtervolgt een gepensioneerde soldaat met PTSS de ontvoerders, maar wordt dan zelf een verdachte... Lees hier waar je La Belva kunt kijken.

:movie:trailer

16. Riding with Sugar (27 november)

Netflix


Een verhaal over de zoektocht van een jonge vluchteling naar BMX-glorie en het streven naar identiteit, veiligheid, geluk en liefde. Lees hier waar je Riding With Sugar kunt kijken.

17. Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker (27 november)

Netflix


Ga achter de schermen bij de Debbie Allen Dansacademie en hun bekroonde versie van The Nutcracker, waarin verschillende danstradities samenkomen.Bekijk hier waar je Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker kunt kijken.

18. Virgin River, S2 (27 november)

Netflix


Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht... Lees hier waar je Virgin River kunt kijken.

19. Des, S1 (27 november)

NPO Plus


Des vertelt het verhaal van de beruchte Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen die tussen 1978 en 1983 minstens vijftien jonge mannen van het leven beroofde. De man, door de pers vaak The Muswell Hill Murderer genoemd, zou hun lichamen vervolgens gebruiken voor necrofiele doeleinden. Bekijk hier waar je Des kunt streamen.

20. Sugar Rush Christmas, S2 (27 november)

Netflix


Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer. Bekijk hier waar je Sugar Rush Christmas kunt kijken.

21. Once Upon a Time, S1-7 (27 november)

Disney+


Emma's zoon, die door haar tien jaar geleden werd afgestaan, vindt haar terug. Zij ontdekt dat de stad waar hij woont, bevolkt wordt door sprookjesfiguren. Zijn adoptiemoeder is de Evil Queen? Bekijk hier waar je Once Upon a Time kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 48 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier