Recensie: The Secrets We Keep biedt wraak na zwaar oorlogstrauma

Recensie: The Secrets We Keep biedt wraak na zwaar oorlogstrauma
Thriller met Noomi Rapace en Joel Kinnaman

Film :

Sinds 19 november draait de film The Secrets We Keep in de bioscoop. Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt de Roemeense huisvrouw Maja dat één van haar nieuwe buren een voormalige Duitse SS-commandant is. Lees hier de filmrecensie van The Secrets We Keep.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Grote geheimen in de kofferbak
Het verhaal gaat over de huisvrouw Maja. Zij bouwt na het einde van de Tweede Wereldoorlog een rustig en nieuw leven op met haar echtgenoot Lewis in New York. Als overlevende van de Holocaust is ze geschokt wanneer ze opnieuw oog in oog staat met de man door wie ze met drank is volgegoten, verkracht en voor dood achtergelaten. Maja neemt het heft in eigen handen, met alle gevolgen van dien.

Acteur Joel Kinnaman in de thriller 'The Secrets We Keep'

Beoordeling van gids.tv: ★★½
Mede door de trailer ben je benieuwd hoe dit drama zal aflopen. De cast, met de prachtige actrice Noomi Rapace, is prima in orde en blijft lange tijd boeien. Ook voor de veertigjarige acteur Joel Kinnaman is een goede rol weggelegd als vermoedelijke oorlogsmisdadiger. Deze thriller doet je beseffen dat wraak niet iets afrondt, maar een nieuw en pijnlijk open einde creëert. Vreemd genoeg blijft de film niet echt hangen. Mede door het verloop van het verhaal blijken de 98 minuten toch nog een lange zit. En dat is bijzonder jammer. De finale is onvermijdelijk en geeft een leeg gevoel. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Noomi Rapace (Prometheus) en Chris Messina (Argo) is ook acteur Joel Kinnaman (The Informer) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Yuval Adler (The Operative).

The Secrets We Keep is sinds 19 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: drama, thriller. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score: 5,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV