Recensie: Dolly Parton's Christmas on the Square is matige musical met Dolly-charme

Recensie: Dolly Parton's Christmas on the Square is matige musical met Dolly-charme
A Christmas Carol in een moderne jas

Film :

Vanaf 22 november staat de film Dolly Parton's Christmas on the Square op Netflix. De nieuwste film van legendarische countryzangeres, singer-songwriter, actrice en directrice van pretpark Dollywood en Dolly Parton Enterprise, een mediabedrijf met een waarde van $100 miljoen. Lees hier de filmrecensie van Dolly Parton's Christmas on the Square.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Have a Dolly Holiday
Het verhaal gaat over verlies, liefde, beschermengelen, verandering en kerstmis. De kerststemming valt in duigen wanneer de kille vrouw Regina Fuller het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen, om er een groot winkelcentrum op te bouwen. Kunnen de mensen, muziek, magie en herinneringen haar op andere gedachten brengen?

Zangeres en actrice Dolly Parton in de film 'Dolly Parton's Christmas on the Square'

Beoordeling Gids.tv: ★½
Dolly Parton is een heldin in Amerika en daarbuiten, en ze blijkt van vele markten thuis. Naast haar werelberoemde borstomvang geen kwaad woord over Parton dus. Maar is het nu echt nodig om het wereldberoemde verhaal van Scrooged opnieuw de revue te laten passeren? Musicalliefhebbers halen nog hun gram uit de drukke choreografieën en de zoete liedjes die deze film rijk is. De verhaallijn is echter mager, weinig orgineel en mierzoet. Één van de weinige lichtpuntjes is de actrice Christine Baranski (Mamma Mia!), die alles uit de kast trekt wat mogelijk is. De film voelt goedkoop aan met bordkartonnen decors en matige special effects. Met een paar extra glazen bier, wijn of sterke drank is het best te doen, anders niet aan beginnen. Anderhalve ster.

Cast
Naast Dolly Parton (Nine to Five) en Christine Baranski (Chicago) zijn ook Josh Segarra (Overboard) en Mary Lane Haskell (Bad Country) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Debbie Allen (Fame).

Dolly Parton's Christmas on the Square is vanaf 22 november 2020 op Netflix te zien. Genre: Musical, Familiefilm. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score 5,8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Dolly Parton's Christmas on the Square is matige musical met Dolly-charme of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier