Hartverwarmende komediefilm Instant Family (2019) vanaf 24 november op Netflix

Hartverwarmende komediefilm Instant Family (2019) vanaf 24 november op Netflix
Waargebeurd verhaal met Mark Wahlberg en Rose Byrne

Film :

Vanaf dinsdag 24 november staat de film Instant Family op Netflix. Mark Wahlberg en Rose Byrne kiezen voor adoptie en krijgen op een dag in plaats van één kind maar liefst drie kinderen in één keer. Dat zorgt voor komische maar ook ontroerende momenten. Lees hier de filmrecensie van Instant Family.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Waargebeurd verhaal
Het koppel Pete en Ellie kiezen in eerste instantie voor de enorm brutale tiener Lizzy (Isabela Moner), maar krijgen daar gratis en voor niets haar broertje en zusje bij. Zo hebben ze van het ene op het andere moment ineens drie kinderen, dus hoog tijd om er snel achter te komen wat het ouderschap eigenlijk inhoudt. Dit blijkt allemaal niet zo eenvoudig als het allemaal lijkt.

Rose Byrne, Mark Wahlberg en Margo Martindale in de film 'Instant Family'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Regisseur Sean Anders (Daddy’s Home) is zelf een pleegouder en kon dus uit eigen ervaring putten voor een arsenaal aan leuke en grappige, maar ook dramatische en frustrerende momenten. In het genre is Instant Family een sterke film. Met goed acteerwerk van de hele cast plus hilarische bijrollen van Margo Martindale en Julie Hagerty. Kleine smet is dat het overdreven dramatische einde met hoog Amerikaans feelgood gevoel absoluut over de grenzen gaat. Toch is Instant Family een feest op Netflix en een compliment aan alle pleegouders. 3,5 ster.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Patriots Day) en Rose Byrne (Brides Maids) zijn ook Isabela Moner (Sicario: Day of the soldado), Margo Martindale (The Boss) en Julie Hagerty (Confessions of a Shopaholic) te zien in deze film. De film is geregisseerd door Sean Anders (Horrible Bosses Night).

Instant Family is vanaf 24 november 2020 op Netflix te zien. Genre: Komedie, Familiefilm. Tijdsduur: 118 minuten. IMDb-score 7,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV