Kijk hier de allerlaatste trailer van Black Panther

Kijk hier de allerlaatste trailer van Black Panther
Marvels nieuwste komt er bijna aan

Video :

Marvel heeft zojuist de laatste trailer voor zijn nieuwste superheldenfilm online gezet. In de gloednieuwe beelden van Black Panther is te zien hoe T'Challa (Chadwick Boseman) zijn koninkrijk moet beschermen tegen vijandelijke buitenstaanders.

De film speelt zich af in Wakanda, een hypermoderne, verborgen Afrikaanse natie. Black Panther, die eigenlijk T'Challa heet, moet na de dood van zijn vader de troon opvolgen als koning van Wakanda. Maar er is ook een andere kandidaat die T'Challa van zijn troon wil stoten: Erik Killmonger (gespeeld door Michael B. Jordan). Beiden dragen een kek superpak - de een van een panter, de ander van een jaguar - dat kogels weert en energie af kan ketsen. T'Challa zal met de nieuwe outfit, en zijn mysterieze nieuwe krachten die hij kreeg toen hij koning werd, de vijand moeten weren om Wakanda te beschermen.

Black Panther heeft een flinke cast met veel bekende namen, waaronder Andy Serkis (Star Wars: The Last Jedi), Danai Gurira (The Walking Dead), Daniel Kaluuya (Get Out), Martin Freeman (Sherlock) en Forest Whitaker (Rogue One: A Star Wars Story). Ryan Coogler, bekend van boksfilm Creed, regisseerde de film.

Black Panther draait vanaf 14 februari in de bioscoop.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk hier de allerlaatste trailer van Black Panther of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV