Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: koelbloedig blijven tijdens Dakar-fotoshoot

Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: koelbloedig blijven tijdens Dakar-fotoshoot
BN'ers krijgen opnieuw bijzondere opdrachten

Kijktip :

Er zijn nog slechts vijf bekende Nederlanders in de race voor de titel "beste hobbyfotograaf van Nederland". Dinsdag (24 november) krijgen ze opnieuw enkele bijzondere opdrachten voor de kiezen in Het Perfecte Plaatje.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dakar
Deze week moeten ze onder meer hun koelbloedigheid tonen tijdens een Dakar-fotoshoot. De race door de woestijn van Afrika is inmiddels een bekend fenomeen over de hele wereld, maar hoe weet je het gevoel van deze unieke uitputtingsslag te vangen in een foto? Speciaal voor de gelegenheid zijn verschillende voertuigen uit de beroemde woestijnrally geregeld.

Tekst gaat verder onder video's.

Actiefoto
Op een speciaal gebouwd oefenterrein zorgen de voertuigen voor dirt and dust. Motorsportfotograaf Frits van Eldik is van de partij om ervoor te zorgen dat alle deelnemers het er levend van afbrengen - maar wél met een spectaculaire actiefoto voor de jury verschijnen. Voor de tweede opdracht wijdt William Rutten de hobbyfotografen in de wereld van de coverfotografie in.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Het Perfecte Plaatje: koelbloedig blijven tijdens Dakar-fotoshoot of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier