Jan Versteegh presenteert nieuwe quiz Iedereen is van de wereld op SBS6

Jan Versteegh presenteert nieuwe quiz Iedereen is van de wereld op SBS6
Vanaf 1 januari te zien op televisie

Nieuws :

SBS6 gaat het nieuwe jaar goed beginnen, want vanaf 1 januari 2021 is Jan Versteegh op televisie te zien met de nieuwe zaterdagavondquiz Iedereen is van de wereld. In dit programma krijgen 27 wereldburgers uit negen landen de meest uiteenlopende vragen voor de kiezen - met de nodige hilariteit tot gevolg.

Iedereen is van de wereld gemist? Kijk vanaf 2 januari elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Interviews
De wereldburgers wonen op uiteenlopende bestemmingen: van Dubai tot Texas en van Rusland tot Senegal. Zij zijn speciaal voor het programma geïnterviewd. Hoe ziet jouw wc eruit? Hoe oud was je toen je voor de eerste keer seks had? Hoe verjaag je een inbreker? Vervolgens is het aan de twee teams in de studio om te laten zien hoeveel feiten- en mensenkennis te hebben. Wie weet de wereldburgers het beste in te schatten? Er doen zowel bekende als onbekende Nederlanders mee aan Iedereen is van de wereld.

Vooroordelen
Door in te schatten wat een bepaalde wereldburger heeft gezegd, worden de vooroordelen van de teams op de proef gesteld én onderuit gehaald. De teams bestaan uit drie kandidaten: twee BN'ers en een onbekende Nederlander, die teamcaptain is. Voor elk goede antwoord verdienen ze reiskilometers. De winnende teamcaptain krijgt het aantal reiskilometers uitbetaald in een reischeque. Hoe meer kilometers, hoe groter de kans dat de teamcaptain zijn of haar droomreis wint. De BN'ers die meedoen worden nog bekendgemaakt.

De nieuwe kennisquiz Iedereen is van de wereld is vanaf vrijdag 1 januari 2021 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Iedereen is van de wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh presenteert nieuwe quiz Iedereen is van de wereld op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier