Nicolette Kluijver presenteert nieuw programma De perfecte verbouwing op RTL 4

Nicolette Kluijver presenteert nieuw programma De perfecte verbouwing op RTL 4
Vanaf 6 januari te zien op tv

Nieuws :

Vanaf 6 januari 2021 is presentatrice Nicolette Kluijver met een nieuw huizenprogramma te zien op RTL 4. In De perfecte verbouwing krijgen mensen die nadenken over een verbouwing een unieke kans: de verbouwing al voordat er überhaupt begonnen is tot leven zien komen dankzij virtual reality. Welk ontwerp brengen ze ten uitvoer?

De perfecte verbouwing gemist? Kijk vanaf 6 januari elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe techniek
De huizenmarkt in Nederland is momenteel compleet overspannen. Nu woningen voor torenhoge prijzen verkocht worden, overwegen veel mensen hun eigen stulpje te verbouwen in plaats van een nieuw huis te kopen. Een groot struikelblok daarbij is om door platte bouwtekeningen heen te kijken en nog niet bestaande ruimtes te visualiseren. Daar komt een nieuwe techniek om de hoek kijken: in De perfecte verbouwing krijgen deelnemers de kans om door middel van VR (virtual reality) door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

Eindresultaat
De deelnemers krijgen elke week de keuze tussen twee ontwerpen, gemaakt door verschillende architecten. Welk ontwerp wint en wordt daadwerkelijk uitgevoerd? Nadat een keuze is gemaakt vertelt presentatrice Kluijver het nieuws aan de architecten. Vervolgens volgt ze de verbouwing op de voet, die uiteraard met vallen en opstaan gaat. Aan het eind van de aflevering wordt het eindresultaat onthuld en zien de kijker én de winnende architect hoe het huis in het echt is geworden.

Het nieuwe programma De perfecte verbouwing is vanaf woensdag 6 januari 2021 wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nicolette Kluijver presenteert nieuw programma De perfecte verbouwing op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier