Nieuw seizoen Down the Road vanaf dinsdag 24 november te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Down the Road vanaf dinsdag 24 november te zien op NPO 3
Dieter Coppens maakt bijzondere reis

Kijktip :

Vanaf dinsdag 24 november kun je op NPO 3 kijken naar het nieuwe seizoen van het Vlaamse programma Down the Road. Hierin maakt presentator Dieter Coppens een bijzondere reis met een aantal mensen met het syndroom van Down. Het leidt tot hilarische én ontroerende taferelen.

Down the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Lapland
In het nieuwe seizoen gaat Coppens opnieuw op reis met de groep uit het eerste seizoen. Dit keer beleven ze hun grootste avontuur tot nu toe, in Fins Lapland. Het belooft een hele uitdaging te worden, want de groep trotseert kou, gaat op pad met hondensledes, leven samen met een lokale rendierheder, gaan ijsklimmen - en er staan nog veel meer bijzondere activiteiten op het programma.

Quality time
Naast het spannende avontuur geniet het reisgezelschap in de kou bovendien extra van elkaars gezelschap en warmte. Omdat het een reüniereis is biedt deze reis de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen. Hoe is het de deelnemers vergaan sinds hun eerste reis? Is hun leven veranderd? Je ziet het in de afleveringen van Down the Road, twee dagen na de première op de Vlaamse tv.

Het nieuwe seizoen van Down the Road is vanaf dinsdag 24 november wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Down the Road vanaf dinsdag 24 november te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier