Spannende illusionistenfilm Now You See Me dinsdag te zien op Veronica

Spannende illusionistenfilm Now You See Me dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Hoewel Now You See Me in 2013 redelijk lauw werd ontvangen, is het sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste films van het afgelopen decennium. De combinatie van een spannend verhaal, indrukwekkende illusies, prima actie én een blik topacteurs werkt uitstekend. De film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Now You See Me streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Vier buitengewoon intelligente illusionisten halen tijdens hun show in Las Vegas een enorme stunt uit: in het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers. Wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. FBI-agent Dylan probeert de goochelaars te ontmaskeren, maar dit blijkt nog niet zo makkelijk.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Nee, erg subtiel kunnen we Now You See Me niet noemen. De film gaat helemaal mee in de extravagante, over-de-top illusionistenshows waar Las Vegas om bekendstaat. Voor ons nuchtere Nederlanders is dat wellicht iets te veel van het goede: nep, overdreven en lawaaiierig zijn precies de aspecten van de Amerikaanse samenleving die we hier het meest verachten. Het moet echter gezegd worden dat regisseur Louis Leterrier je langzaam meezuigt in dit bijzondere wereldje, waardoor je als vanzelf helemaal opgaat in de film. Het spannende verhaal doet de rest.

Cast
Naast Jesse Eisenberg (The Social Network), Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Isla Fisher (The Great Gatsby) zijn ook Mark Ruffalo (Avengers: Endgame), Morgan Freeman (The Shawshank Redemption) en Michael Caine (The Dark Knight) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Louis Leterrier (The Incredible Hulk).

Now You See Me (2013) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op dinsdag 24 november om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 115 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spannende illusionistenfilm Now You See Me dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV