Nieuwe afleveringen Het beste van... 50 jaar Toppop vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuwe afleveringen Het beste van... 50 jaar Toppop vanaf woensdag te zien op NPO 3
Terug in de tijd

Kijktip :

Vanaf woensdag 25 november gaan we op NPO 3 weer terug in de tijd, want vanaf dan zijn er nieuwe afleveringen van Het beste van... 50 jaar Toppop te zien bij de publieke omroep. Optredens van de meest iconische artiesten aller tijden komen voorbij, op speciaal verzoek van diverse bekende Nederlanders.

Het beste van... 50 jaar Toppop gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bekende hits
Net als in elk format van Het beste van... zijn er in elke aflevering een aantal verschillende BN'ers te zien, die naar videoclips kijken. Ze genieten van de vele bekende hits uit de jaren zeventig en tachtig die in het legendarische programma Toppop, gepresenteerd door Ad Visser, te zien waren. De bekende Nederlanders reageren erop, vertellen over die tijd en zingen en dansen mee met de muziek.

Swingen
Dit keer verschijnen onder anderen zanger Gerard Joling, presentatrice Anita Witzier, cabaretière Sanne Wallis de Vries en radio-dj en presentator Sander Lantinga voor de camera. Zij luisteren naar de hits uit de seventies en eighties die tot op de dag van vandaag bekend zijn bij een groot deel van de Nederlanders, van jong tot oud. Ze swingen zelfs als nooit tevoren.

Het beste van... 50 jaar Toppop is vanaf woensdag 25 november wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Het beste van... 50 jaar Toppop terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe afleveringen Het beste van... 50 jaar Toppop vanaf woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV