Maandag in M: Gordon over nieuw programma '100 Jaar Jong'

Maandag in M: Gordon over nieuw programma '100 Jaar Jong'
De gasten van maandag 23 november

Kijktip :

Dat Gordon goed met ouderen overweg kan is geen nieuws. In zijn nieuwe programma '100 Jaar Jong' trekt hij op met 100-plussers die nog intens van het leven genieten. Vanavond vertelt hij over dit bijzondere programma. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - maandag 23 november

  • Gordon Heuckeroth is weer helemaal terug na een jaar van diepe dalen. In '100 Jaar Jong' krijgt Gordon een kijkje in het leven van, nog altijd, levenslustige honderdplussers. Maar waarom past dit programma zo goed bij hem? En hoe vinden de honderdplussers het om met Gordon op pad te gaan? Straks schuift de presentator samen met de 100-jarige Corrie de Longte-Buurmeester aan.
  • In het Maastricht van haar jeugd werd niet verwacht dat ze het zou halen tot het Atheneum, laat staan tot minister. Als dochter van de melkboer liet Lilianne Ploumen haar stem al horen als klassenvertegenwoordiger. En die stem is ze, tot de dag van vandaag, nooit verloren. In haar onlangs uitgebrachte boek: 'De deur naar de macht', schrijft Ploumen over haar jeugd en de vrouwen die háár inspireerden. Straks praat ze ons helemaal bij!
  • PvdA-leider Asscher en Eric Wiebes staan vandaag voor de commissie die onderzoekt hoe het zo mis heeft kunnen gaan bij de kinderopvangtoeslagen. Verder deze week worden Wopke Hoekstra en Mark Rutte verhoord. En er is meer… De jongerenafdeling van Forum voor Democratie kwam dit weekend weer onder vuur te liggen. Straks aan tafel: Sven Kockelmann, Jan-Hein Strop, Geerten Waling en Chris Aalberts.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in M: Gordon over nieuw programma '100 Jaar Jong' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier