Maandag in Beau: Wouter de Winther over vertrek Thierry Baudet

Maandag in Beau: Wouter de Winther over vertrek Thierry Baudet
De gasten van maandag 23 november

Kijktip :

Vanavond kondigde partijleider Thierry Baudet zijn vertrek aan bij Forum voor Democratie via Twitter. Wouter de Winther schuift aan om de laatste ontwikkelingen te bespreken. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van maandag 23 november

  • Al ruim 20 jaar scharrelen er hanen en kippen rondom de Kuip. Franse voetbalsupporters lieten de beesten daar los en de 150 nakomelingen waren er nog steeds te vinden. Nu is daar een einde aan gekomen, tot groot verdriet van Hamza Karaman. Vanavond schuift hij aan.
  • Zanger Douwe Bob steekt in zijn nieuwe single 'Hold On' een hart onder de riem van ouders met een gepest kind. Een zaak die hem ook persoonlijk aangaat.
  • sinds 1966 wordt ieder jaar het grootste cabarettalent van Nederland aangewezen op het Camerettenfestival. Dit jaar voor het eerst niet. Wat is de magie van het oudste cabaretfestival van Nederland? Oud-winnaars Patrick Stoof, Martine Sandifort en Marc-Marie Huijbregts schuiven aan.
  • Thierry Baudet stopt als lijsttrekker van Forum voor Democratie.Wouter de Winther schuift aan met het laatste nieuws.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Wouter de Winther over vertrek Thierry Baudet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier