Maandag in Op1: o.a. Joost Vullings over het vertrek van Thierry Baudet bij FvD

Maandag in Op1: o.a. Joost Vullings over het vertrek van Thierry Baudet bij FvD
De gasten van maandag 23 november

Kijktip :

Thierry Baudet heeft zijn vertrek als leider van Forum voor Democratie aangekondigt via Twitter. Joost Vullings en Harm Ede Botje bespreken de ontwikkelingen. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 23 november

  • ‘Vlinders’ is het nieuwe, vierde album van de 20-jarige S10 (Stien den Hollander). Hiphop is nog wel een inspiratiebron, maar muzikaal is ze veel breder geworden. De recensies zijn unaniem lovend. Gebleven is haar emotionele impact, een liedje van S10 kun je haast niet onberoerd beluisteren. Ze kreeg op de plaat hulp van onder meer Wende Snijders en Ronnie Flex, vanavond praat en zingt ze alleen.
  • Presentatrice Nellie Benner is 28 jaar als haar moeder overlijdt. Het verdriet is groot en het lijkt er voor haar op alsof iedereen weet hoe ze moet rouwen. In de documentaire ‘Ik Rouw van Jou’ onderzoekt Nellie Benner de tegenstrijdigheden van het verliezen van een ouder op jonge leeftijd. In de documentaire spreekt ze onder anderen de jonge kickbokser Imad Hadar die kortgeleden zijn moeder verloor. Vanavond bij Op1 vertellen Nellie en Imad hoe zij met hun verdriet en rouwverwerking omgaan.
  • Thierry Baudet trekt zich terug als leider van Forum voor Democratie en wil ook geen lijsttrekker meer zijn voor de verkiezingen in maart. Schrijver van het boek ‘’Mijn mening, zijn feiten’’ Harm Ede Botje en politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings bespreken vanavond bij Op1 het vertrek van Thierry Baudet bij de partij.
  • Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is voor de tweede dag op rij toegenomen. Volgens voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers zijn het aantal coronabesmettingen nog veel te hoog om aan versoepelingen te denken. Ook voor Rutte reden tot zorgen. Ondertussen zeggen verschillende landen in december al te gaan vaccineren. Wanneer zijn wij aan de beurt? We bespreken het met arts-microbioloog Jean-Luc Murk en gezondheidseconoom Xander Koolman.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 23 november gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: o.a. Joost Vullings over het vertrek van Thierry Baudet bij FvD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier