Hartverscheurende dramafilm Beautiful Boy vrijdag te zien op Canvas

Hartverscheurende dramafilm Beautiful Boy vrijdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Vrijdag (27 novmeber) is de dramafilm Beautiful Boy op Canvas te zien. Niet vaak werd het onderwerp van verslaving in een Amerikaanse film zo oprecht verteld, zonder de verslaafde en de drugs volledig te demoniseren of juist te romantiseren. Je kunt Beautiful Boy streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Vader en zoon
Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid?

Timothée Chalamet en Steve Carell in de film 'Beautiful Boy'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Verdriet, onmacht en pijn. Dat zijn een paar gevoelens die je krijgt bij het zien van dit waargebeurde verhaal. Het zal geen verrassing zijn dat groot acteertalent Timothée Chalamet aantal belangrijke filmprijzen won voor zijn vertolking. Bij de Golden Globes bleef het bij een nominatie. Deze jonge acteur laat, in deze fenomenale rol, dingen zien die je niet heel vaak ziet op het witte doek. Ook Steve Carell speelt een sterke rol, als vader die onvoorwaardelijke liefde toont voor zijn verslaafde zoon. De Belgische regisseur Felix Van Groeningen brengt ons een prachtig drama in Hollywoodstijl. Vier sterren.

Cast
Naast Timothée Chalamet (Lady Bird) en Steve Carell (The Big Short) is ook Maura Tierney (Insomnia) te zien in deze film. De regie is van Felix Van Groeningen (Belgica).

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Beautiful Boy is op vrijdag 27 november om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: drama. Tijdsduur: 121 minuten. IMDb-score 7,3.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hartverscheurende dramafilm Beautiful Boy vrijdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier