Martien Meiland, Matthijs van Nieuwkerk en meer te gast in Linda's Wintermaand

Martien Meiland, Matthijs van Nieuwkerk en meer te gast in Linda's Wintermaand
In een winters chalet bij Linda de Mol

Nieuws :

Vanaf zondag 6 december is het nieuwe programma Linda's Wintermaand (de vervanger van Linda's Zomerweek) te zien op SBS6. Elke week ontvangt Linda de Mol spraakmakende en bekende Nederlanders in een winters chalet voor een goed gesprek. Dit jaar zijn dat onder anderen Martien Meiland en Matthijs van Nieuwkerk.

UPDATE: Linda de Mol heeft onthuld dat Mark Rutte de eerste gast in Linda's Wintermaand is.

Deze BN'ers zijn te gast
In december nemen de volgende bekende Nederlanders plaats in het winterse chalet bij Linda de Mol:

  • Floortje Dessing
  • Natacha Harlequin
  • André Hazes
  • Martien Meiland
  • Matthijs van Nieuwkerk

Terugblik
De andere gasten worden op een later moment bekendgemaakt. De BN'ers, allemaal met uiteenlopende achtergronden, gaan in het decor van een gezellig winters chalet in gesprek met Linda. Samen zitten ze voor het haardvuur en de sfeer is er altijd warm en hartelijk. Deze omgeving heeft buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken tot gevolg, waarin gasten terugblikken op 2020 en de belangrijkste momenten in hun leven, maar ook vooruitkijken. De huisband Mell & Vintage Future speelt de favoriete liedjes van Linda's gasten.

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV