Yvon Jaspers gaat in Onze boerderij in Europa op reis met Boer zoekt vrouw-stellen

Yvon Jaspers gaat in Onze boerderij in Europa op reis met Boer zoekt vrouw-stellen
Nieuw programma start op 3 januari

Nieuws :

Het programma Onze boerderij is inmiddels bekend: presentatrice Yvon Jaspers ontmoet voormalige Boer zoekt vrouw-deelnemers en 'onbekende' boeren om te zien hoe zij te werk gaan. Vanaf zondag 3 januari 2021 komt er een nieuwe versie op de buis. In Onze boerderij in Europa reist Yvon met een aantal Boer zoekt vrouw-stellen over ons continent.

Onze boerderij in Europa gemist? Kijk vanaf 3 januari elke aflevering terug via Gids.tv.

Inspiratie
Het toekomstperspectief voor boeren is het afgelopen jaar, hoofdzakelijk als gevolg van het coronavirus, radicaal op zijn kop gezet. Veel boeren hebben geen idee hoe de komende tijd er uit zal zien. Daarom gaat Yvon samen met een aantal bekende gezichten uit Boer zoekt vrouw op reis door Europa. Per camper bezoeken ze omringende landen om inspiratie op te doen bij boerenbedrijven die onze boeren al een stap voor zijn en om erachter te komen hoe ze verder moeten.

Overspoeld
In een straal van duizend kilometer om Nederland valt er veel te zien en te leren bij andere boeren. Het is ook nodig, want Nederlandse boeren worden overspoeld met milieumaatregelen, dierenwelzijnsnormen, fosfaatbeleid, de stikstofcrisis en nu dus ook nog eens de coronapandemie. Op een veilige manier reist Yvon met de boeren naar Denemarken, Duitsland en Zwitserland. Hebben de boeren in de landen om ons heen dezelfde uitdagingen? En hoe is het imago van boeren in die landen?

Het nieuwe programma Onze boerderij in Europa is vanaf zondag 3 januari 2021 wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Onze boerderij in Europa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV