Nieuw seizoen Dokters van morgen vanaf woensdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Dokters van morgen vanaf woensdag te zien op NPO 1
Antoinette Hertsenberg duikt opnieuw in medische wereld

Kijktip :

Vanaf woensdag 25 november is er weer een nieuw seizoen van het medische onderzoeksprogramma Dokters van morgen te zien op NPO 1. Hierin duikt Antoinette Hertsenberg opnieuw in de medische wereld om op zoek te gaan naar innovaties en bijzondere verhalen.

Dokters van morgen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gezonder leven
Hertsenberg gaat dit jaar hoofdzakelijk op zoek naar opmerkelijke verhalen, zoals dat van huisarts Jon Brouwers. Hij wil van zijn dorp Bakkeveen een 'blue zone' maken, een gebied waar mensen aantoonbaar langer en gezonder leven dan in de rest van de wereld. Hertsenberg volgt onder anderen Durk en Janny, die nu al fantastische resultaten merken. Nadat ze twintig jaar vastzaten aan bloeddrukverlagers wisten ze met een gezondere levensstijl binnen twee weken van de medicatie af te komen.

Bloeddruk
In deze eerste aflevering is bloeddruk het hoofdthema. Naast Durk en Janny bezoekt Hertsenberg ook de zwangere Anneloes, die als gevolg van een torenhoge bloeddruk ernstige complicaties kreeg bij haar eerste zwangerschap. Noodgedwongen moest ze al na 28 weken bevallen van haar zoontje. Nu ze voor de tweede keer zwanger is, wordt Anneloes nauwlettend gevolgd door het MUMC in Maastricht. Alles wordt in het werk gesteld om herhaling van eerdere complicaties te voorkomen.

Het nieuwe seizoen van Dokters van morgen is vanaf woensdag 25 november wekelijks om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dokters van morgen terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dokters van morgen vanaf woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier