Dinsdag in Op1: Fvd-lid Ronald Sørensen over Joost Eerdmans

Dinsdag in Op1: Fvd-lid Ronald Sørensen over Joost Eerdmans
De gasten van dinsdag 24 november

Kijktip :

De crisis bij Forum voor Democratie is compleet. Thierry Baudet en Theo Hiddema zijn opgestapt. Een tafel vol deskundigen probeert vanavond bij Op1 licht in de politieke duisternis te scheppen. Ook FvD-lid Ronald Sørensen is te gast. Hij praat over beoogd partijleider Joost Eerdmans, met wie hij lang werkte. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 24 november

  • De vier oprichters van aspirant-omroepen van de NPO zijn te gast om te praten over hun dromen en ambities met hun nieuwe omroep. Omroep Zwart heeft de 50.000 leden ruimschoots binnen. Gaat dat ook lukken voor de andere omroepen? Te gast: Arnold Karskens van Ongehoord Nederland, Mildred Roethof van EVNS, Hui-Hui Pan van PAC en Brahim Azamouri van M24
  • De afgelopen dagen is het aantal coronabesmettingen wat gedaald. Zegt dat eigenlijk iets? Dat hebben we namelijk vaker gezien. OMT-lid Károly Illy praat ons in Op1 bij over de huidige ontwikkelingen én hij geeft zijn visie op de huidige coronamaatregelen.
  • Ronald Sørensen werkte lang samen met Joost Eerdmans. Nu heel politiek-geïnteresseerd Nederland met spanning kijkt wie Thierry Baudet gaat opvolgen, weet Sørensen het zeker: Eermans gaat het doen. Bij Op1 vertelt hij waarom.
  • Xander van der Wulp, Harm Ede Botje en Chris Aalberts praten door over de crisis bij Forum. Zij vatten de gebeurtenissen van de afgelopen dagen voor ons samen én praten over de toekomst. Hoe moet het verder met Fvd? En wat gaat Baudet doen?

Presentatie
Op1 wordt op maandag 23 november gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Fvd-lid Ronald Sørensen over Joost Eerdmans of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier