Dinsdag bij Beau: o.a Gijs Rademaker en Wouter de Winther over FvD

Dinsdag bij Beau: o.a Gijs Rademaker en Wouter de Winther over FvD
De gasten van dinsdag 24 november

Kijktip :

Het rommelt ernstig bij Forum voor Democratie: Thierry Baudet is weg, Theo Hiddema is weg, en dan volgt er ook nog een interne lijsttrekkersstrijd. Gaat Forum er weer bovenop komen? Bij Beau zitten Floor Bremer, Gijs Rademaker en Wouter de Winther om hierover te praten. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van dinsdag 24 november

  • Jamal Ben Sadik is vanavond te gast bij Beau om te praten over het kickboksgevecht met Rico Verhoeven. Het gevecht gaat plaatsvinden in januari 2021. Momenteel staat het 1-1, de perfecte uitganspositie voor een zinderende wedstrijd. De messen zijn geslepen!
  • Wouter de Winther, Gijs Rademaker en Floor Bremer om te praten over de crisis bij Forum voor Democratie. Heeft de partij nog bestaansrecht nu kopstukken Thierry Baudet en Theo Hiddema zijn vertrokken? De deskundigen praten erover en Gijs komt met de laatste feiten en cijfers. Ook Dennis Schouten praat mee. Hij stond vanmiddag nog bij het huis van Baudet.
  • Huiselijk geweld is een groot probleem, ook in coronatijd. Eén op de drie vrouwen krijgt te maken met lichamelijk of seksueel geweld. In Nederland is dat iets minder, maar nog steeds te veel.Olcay Gulsen en Ellen Vermeulen zijn te gast om hierover te praten. Ze delen persoonlijke verhalen over hun eigen ervaringen.
  • Wat zijn de beste series in coronatijd? Dat bespreken Maxim Hartman en René Mioch praten ons bij over onder andere The Crown en hun guilty pleasures.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Beau: o.a Gijs Rademaker en Wouter de Winther over FvD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier