Disney bereidt zich voor op lancering Disney+ Star in Nederland

Disney bereidt zich voor op lancering Disney+ Star in Nederland
Veel in mist gehuld...

Nieuws :

De Walt Disney Company heeft met de streamingdienst Disney+, mede door de coronacrisis, goud in handen. Toch missen veel kijkers het volwassenere aanbod op de dienst. Daar wil Disney wat aan doen.

Deze week verscheen op Twitter het Twitteraccount @disneyplusstar. Dat gaf fans de reden om te speculeren over een nieuwe dienst, die al langer in de lucht hangt.

Het geverifieerde Twitter-account is inmiddels niet meer geverifieerd

Deadpool
Veel rond de dienst is nog in mist gehuld. Zo weten we nog niet of het een nieuwe streamingdienst (inclusief betaling) of een plug-in annex aparte ingang op Disney+ zelf wordt.

Wat we wel weten, is dat Disney van plan is om Star aan te wijzen als platform voor volwassenen. Zo zouden R-Rated films als Deadpool en Logan op Star kunnen verschijnen.

Hulu
In de VS kent Disney een volwassenere streamingdienst: Hulu. Omdat op deze dienst veel niet-Disney content te vinden is, lijkt dat merk niet geschikt voor een internationale uitrol.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Disney bereidt zich voor op lancering Disney+ Star in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier